Få et sundt helbred med akupunktur .
  • Hovedgaden 55C 1.Sal / 2970 Hørsholm
  • Hovedvejen 118, 2. Sal 2-3, 2600 Glostrup

Skiskader

Sportsskader / Skiskader

Forebyggelse og behandling af sportsskader

Når vejret bliver koldt, rykker mange sportsgrene indendørs.
Der sker mange sportsskader når de forskellige sportsgrene rykker indendørs. De skader der relateres til indendørssport, har vi med gode erfaringer med at forebygge og behandle.

skiskader.jpg

De typiske skader og hvor de ofte ses:
Skulder: håndbold, badminton, bordtennis, bowling, indendørs golf, tennis, gymnastik, etc.
Albue: computerarbejde, indendørs golf, gymnastik, håndbold, badminton m.m.
Håndled: håndbold, badminton, bordtennis, bowling, indendørs golf, tennis, gymnastik, etc.
Knæ: indendørs løbebånd, indendørs cykling, osv
Ankel: gymnastik, indendørs fodbold, håndbold, badminton, bordtennis, bowling, indendørs golf, tennis, gymnastik og andre
Hælsmerte: indendørs løbebånd, gymnastik, indendørs fodbold, håndbold, badminton, etc.

Derudover ses vi mange lårmuskel-, læg-, lændproblemer som indendørssport har givet. Det kan være en god ide at komme til os allerede inden indendørssæsonen starter, så du undgår den type skader.

Problemer med ryghvirvler
Når indendørssæsonen starter tager hårdt på den utrænet krop, det opleves ofte med forstuvninger og smerter i ryggen.

Hvis du har en skadeshistorie som relaterer sig til tideligere indendørssport, bør du i god tid enden komme i behandling, så du undgår yderligere skader. Vi ser på dine individuelle behov og sammensætter en behandling som forebygger og behandler.

Tag en uforpligtende snak om dine muligheder med akupunktur, tin til os på 4343 5010

Tennisalbue
Musearm
Frossen skulder
Nakkesmerter
Rygsmerter
Muskler skade/betændelse
Knæskade
Akillessene

Få hjælp på 4343 5010

Jeg fik konstateret uhelbredelig kræft i december 2015 og kom i livsforlængende kemobehandling. Jeg kombinerede kemobehandlingen med Qins behandlinger og stik mod alle odds har jeg siden februar 2016 været kræftfri og siden august 2016 har jeg været ude af kemobehandling. Jeg er helt overbevist om at Quins behandlinger har støttet min krop i forhold til at blive kræftfri og jeg fortsætter med hans behandlinger for at vedligeholde mit immunforsvar.

Trine

Jeg startede hos Qin i 2013, og havde kort forinden fået konstareret kræft i mine lunger som også havde bredt sig til mine bronkier. Jeg fik 27 strålebehandlingerog en masse kemo og jeg var i face 3. Dette fik Qin styr på dan han gav min krop en masse energi og styrkede mit immunforsvar. Alle mine blodprøver var fine. I 2014 fik jeg kræft i lymfen og i 2016 en tumor i hovedet. Qin har i disse år givet min krop en masse energi og styrket mit immunforsvar.

Her efter 5 år, er jeg erklæret kræftfri. Jeg går stadig til akpunktur en gang om måneden og stopper ikke. Jeg har fortalt lægerne at jeg gik til akupunktur, hvilket de syntes var godt. De kan ikke forstå at jeg har det så godt, og at jeg har fået bugt med kræften. Tak Qin du er så rar og en rigtig dygtig akupunktør.

Ann-Elizabeth

Qin har hjulpet mig igennem et tvivlsomt kræftforløb og takker ham for hans ihærdighed og venlige indsats for at få mit immunsystem så godt, at min krop sammen med pembrolizumab kunne bekæmpe min kræft i lungerne. Det er lykkes. Ingen aktivitet mere 🙂
Jeg er så glad og anbefaler Qin på det varmeste. I det hele taget en dejlig klinik, som jeg ikke vil undvære.

Anne-Grethe

Maj 2019

Jeg har fået behandling hos Akupunktur-QIN for tinitus. Efter en periode med akupunktur behandling kan jeg mærke en forandring og min tinitus er næsten forsvundet. Jeg er glad for, at har valgt at få behandling her og kan anbefale til andre som også har de samme lidelser.

Firus

11. december 2019

I min frustration og Iver for at fremskynde lindring og heling, så kontaktede jeg Qin. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt.
Ismail Kaplan

Febuar 2017

Et fantastisk sted. Jeg har ikke haft migræne efter 3 behandlinger. En nerveskade i højre knæ har de også kunne hjælpe med så jeg nu kan minske min medicin forbrug.
Der er altid en god stemning og forklaring ved spørgsmål.

Anders

November 2017

Jeg har ikke ord for hvor meget Qin’ behandling har hjulpet mig! Jeg er blevet fri for mange smerter og har derved uden tvivl fået en øget livskvalitet.
Kompetent og altid venligt personale

Michelle