Selv de værste allergier kan forbedres

Du kender det måske, den dejlig forårsluft fyldt med pollen, som giver dig allergiske problemer. Det kan også være andre ting der giver dig allergiske problemer. Måske du får medicin for at lindre problemerne med allergien.

Allergisk sygdom er blevet mere udbredt i takt med udviklingen af den moderne civilisation. I højt udviklet lande som Danmark er forekomsten af allergier meget mere udbredt end ikke så udviklet lande. Den offentelige sundhed er i Danmark er meget høj, og det giver færre infektioner i befolkningen, men den stresspåvirkning kroppen udsætte for kan resultere i en reaktion fra kroppens immunsystem.

Der findes rigtig mange former for allergi, som feks. Nældefeber, dyreallergi, parfumeallergi, pollenallergi, fødevareallergi, rhinitis, atopisk dermatitis (børneeksem) – hvor de typiske symptomer kan være hævelse af næseslimhinder og løbende næse.

Andre typiske symptomer på allergi er røde øjne, våde øjne, nedsat hørelse (hvis de eustakiske rør ikke kan drænes) Hududslæt, eksem, nældefeber (urticaria), mavesmerter, oppustethed, opkast, Bronkial bronkitis eller astma.

Med akupunktur som behandling imod allergier forbedres immunforsvaret. Og den langsigtede virkning er at allergierne vil reduceres eller helt forsvinde. Med mange års erfaring ved vi, at akupunktur har en positiv effekt på allergi.