Astma er en almindelig tilbagevendende sygdom. Astma er typiske kendetegnet ved åndenød og hvæsen.

Sygdommen kan komme hele året rundt, dog er forekomsten mere udbredt, især i foråret og i vinterhalvåret samt i koldere og køligere klimaer. Astma kan ramme både unge og gamle, og rammer hyppigere i lande med vestlig medicin. Og oftest patienter der er blevet behandlet med medicin imod bronkial astma, kronisk astmatisk bronkitis, lungebetændelse, emfysem og hjerte-astma.

Åndedrætsbesvær, hjerte-dysfunktion, etc. er almindelige astmasymptomer, men den virkelige årsag er sygdom i immunsystemet. Pollen, husstøvmider, mad, luft, sæson, klima er en direkte faktor der kan forårsager astma.
Der er andre faktorer, der også har negativ påvirkning, det kan være usunde spisevaner, at sove sent, lang tid ved computeren, spille spil og drikker en masse usunde drikkevarer.

Akupunktur kan hjælpe med at justere immunsystemet, det sker igennem akupunktur over noget tid. Det vil forbedre kroppens selvregulerende funktioner, og forbedre din energi og øge immuniteten.

Akupunktur kan langt hen af vejen afhjælpe problemer med astma uden du skal bruge stærk medicin, for de vil give kroppen en masse langsigtet bivirkninger, særlig negativ påvirkning af kroppens naturlige evne til at nedkæmpe sygdom.

Ring til os på telefonnummer 43 43 50 10 og lad os hjælpe dig med at af med din astma