Selvom akupunktur er en gammel kinesisk behandling, har akupunktur vist sig at være effektiv imod rygning.

Rygestopakupunktur er en relativ ny opdagelse fra en amerikansk akupunktør. Han havde selv røget i 40 år, og efter få behandlinger mistede han lysten til at ryge.

Akupunktur til at holde op med at ryge, er en  enkel, effektiv og hurtig metode til rygeafvænning, som ikke giver bivirkninger og er meget populær.

Akupunktur bruges hovedsageligt til at regulerer nervesystemet ved at fjerne cravings, og forbedre lungefunktionen og andre organfunktioner.

Akupunktur gør to ting ved din rygetrang
For det første, undertrykker den rygetrangen, så du ikke ønsker at ryge fast, derudover eliminere nogle abstinenser efter rygestop, såsom irritation, manglende koncentration, hovedpine, døsighed, gastrointestinale gener, angst, osv.

Begge vigtige ting, som du som ryger skal have hjælp til for at komme effektiv af med din rygeafhængighed. Det har vist sig efter mange års praksis erfaring med behandling af rygeafvænning.

I øjeblikket er der mange metoder med akupunktur til at stoppe med at ryge. Hør mere om hvad der er rigtig for dig. Ring til os på telefonnummer 43 43 50 10