Få et sundt helbred med akupunktur .
  • Hovedgaden 55C 1.Sal / 2970 Hørsholm
  • Hovedvejen 118, 2. Sal 2-3, 2600 Glostrup

Piskesmæld

Når først ulykken er sket og piskesmældet er kommet

Ved piskesmældsulykker er der halshvirvelsøjlen der tager skade. Denne type skade kan også forekomme ved faldulykker. Mange som er udsat for piskesmæld har en tendens til at vælge fysisk terapi eller enda kirugi for at forsøge at løse problemet. Men behandling af halshvirvlsøjlen er meget vanskelig, og tager tid før den er kommet sig helt igen.

piskesmaeld.png

Akupunktur er en holistisk behandling, der kan eliminere symptomer forårsaget af piskesmæld, såsom hovedpine, migræne, tinnitus, søvnløshed, armsmerter, følelsesløshed i fingere. Akupunktur er med tl at forbedre kroppens blodcirkulation, og genskabe musklen til dens oprindelige kapacitet.
Akupunktur kan også hjælpe psykologiske virkninger som følge af en ulykke eller  hændelsen som forårsaget piskesmæld. Det er vigtig at du hurtig kommer i akupunkturbehandling, for så er muligheden for at genopretter et normale liv og arbejde meget større.

Ring til os på telefonnummer 43 43 50 10 og lad os hjælpe dig med behandling af dine smerter.

 Med akupunktur behandler vi smerter i f.eks:
– Hovedpine / Migræne
– Nakke- og skuldersmerter
– Frossen skulder
– Rygsmerter og muskelsmerter
– Iskias
– Fodsmerter
– Ansigtssmerter
– Piskesmæld

Sportsskader er et andet af vores specialer. Vi har en stor erfaring med behandling med akupunktur imod akutte smerter

Få hjælp på 4343 5010

Jeg fik konstateret uhelbredelig kræft i december 2015 og kom i livsforlængende kemobehandling. Jeg kombinerede kemobehandlingen med Qins behandlinger og stik mod alle odds har jeg siden februar 2016 været kræftfri og siden august 2016 har jeg været ude af kemobehandling. Jeg er helt overbevist om at Quins behandlinger har støttet min krop i forhold til at blive kræftfri og jeg fortsætter med hans behandlinger for at vedligeholde mit immunforsvar.

Trine

Jeg startede hos Qin i 2013, og havde kort forinden fået konstareret kræft i mine lunger som også havde bredt sig til mine bronkier. Jeg fik 27 strålebehandlingerog en masse kemo og jeg var i face 3. Dette fik Qin styr på dan han gav min krop en masse energi og styrkede mit immunforsvar. Alle mine blodprøver var fine. I 2014 fik jeg kræft i lymfen og i 2016 en tumor i hovedet. Qin har i disse år givet min krop en masse energi og styrket mit immunforsvar.

Her efter 5 år, er jeg erklæret kræftfri. Jeg går stadig til akpunktur en gang om måneden og stopper ikke. Jeg har fortalt lægerne at jeg gik til akupunktur, hvilket de syntes var godt. De kan ikke forstå at jeg har det så godt, og at jeg har fået bugt med kræften. Tak Qin du er så rar og en rigtig dygtig akupunktør.

Ann-Elizabeth

Qin har hjulpet mig igennem et tvivlsomt kræftforløb og takker ham for hans ihærdighed og venlige indsats for at få mit immunsystem så godt, at min krop sammen med pembrolizumab kunne bekæmpe min kræft i lungerne. Det er lykkes. Ingen aktivitet mere 🙂
Jeg er så glad og anbefaler Qin på det varmeste. I det hele taget en dejlig klinik, som jeg ikke vil undvære.

Anne-Grethe

Maj 2019

Jeg har fået behandling hos Akupunktur-QIN for tinitus. Efter en periode med akupunktur behandling kan jeg mærke en forandring og min tinitus er næsten forsvundet. Jeg er glad for, at har valgt at få behandling her og kan anbefale til andre som også har de samme lidelser.

Firus

11. december 2019

I min frustration og Iver for at fremskynde lindring og heling, så kontaktede jeg Qin. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt.
Ismail Kaplan

Febuar 2017

Et fantastisk sted. Jeg har ikke haft migræne efter 3 behandlinger. En nerveskade i højre knæ har de også kunne hjælpe med så jeg nu kan minske min medicin forbrug.
Der er altid en god stemning og forklaring ved spørgsmål.

Anders

November 2017

Jeg har ikke ord for hvor meget Qin’ behandling har hjulpet mig! Jeg er blevet fri for mange smerter og har derved uden tvivl fået en øget livskvalitet.
Kompetent og altid venligt personale

Michelle