Akupunktur kan lindre den hårde kemoterapi og de symptomer strålebehandling giver 


Akupunktur kan lindre den hårde kemoterapi og de symptomer strålebehandling giver 

Medicin- og behandlinger af kræft er her, i vesten rigtig gode, men kemoterapi, strålebehandling, kirurgi, og fysiske symptomer under genopretning giver typiske en række bivirkninger. Her kan Akupunktur hjælpe dig til  lindring.

Når du får kemoterapi eller stråler, giver det oftes kvalme, opkastning, diarré, ondt i halsen, forstoppelse, hedeture, søvnløshed og andet ubehag. Akupunktur kan i mange tilfælde lindre disse bivirkninger, eller ligefrem hæmme disse. Når du får Akupunktur, påvirker det også posetiv hvis du lider af dårlig blodcirkulation, ledsmerter eller hud eksem.

Akupunktur kan ikke helbrede kræft, men kan være med til at forkorte behandlingstiden tiden efter en kræftbehandling.

Når du som kirurgisk patient har bivirkninger
Når kræftpatienter bliver opereret opstår der altid nogle følgevirkninger. Her vil Akupunktur også være til hjælp, for akupunktur er med til at fremme sårheling og lindre muskelspændinger f.eks efter en brystkræft-operation (mastektomi). Selvom Akupunktur har mange positive virkninger i denne situation, er det stadig vigtig at du følger din læges anvisninger, for hvordan du skal tage din medicin.

Dine behov
Vi ligger meget vægt på at vi forstår den enkelte patients sygehistorie, sygdomsudvikling og situatio, så den erfarne  akupunktør kan tilpasse akupunkturen bedst mulig

Vi ved at mange, efter en kræftbehandling kan være angste eller bange for at komme igang med akupunktur. Derfor tilpasser vi også behandlingen og starter blidt, så du undgår unødig spændinger.

Du er meget velkommen til at kontakte os, og få en snak om hvad vi kan høre for dig, hvis du har været igennem en kræftbehandling eller en kræftoperation.