Iskias og slidgigt er vanskelige smerte, men det kan afhjælpes med akupunktur.

Iskias er navnet på de to største nerver vi har i kroppen. De udspringer i lænden og går ned gennem baller og benene, hvor de forgrener sig til læggen og foden. I daglig tale er iskias et udtryk for smerter, der ofte går fra lænden og ballen ned i benet. Smerten ved iskias opleves ofte bag på låret, i knæhaserne og jævnligt helt ud i tæerne.

Akupunktur er effektivt til behandling af iskiasproblemer, fordi man justere den overordnede funktion af kroppen. Det forbedre energien som er i kroppen, og forbedre kroppens forskellige funktioner.

Tilsvarende akupunkturbehandling havde også en markant effekt på slidgigt. Hvis du kun bruger medicin og hormonbehandling af slidgigt, påvirker det kroppens systemer og skaber ubalance, og giver dermed bivirkninger, samt øge tiden for forbedring.

Slidgigt er en kronisk sygdom, der gradvist ødelægger de ramte led. Et led ramt af slidgigt bevæger sig ikke længere normalt – det bliver langsomt stivere og stivere. Samtidig bliver det slidgigt ramte led mindre stabilt og bevægelserne bliver som følge heraf uhensigtsmæssige. De ændrede bevægeforhold i leddet overbelaster leddet, og det ændrer gradvist form. Ledbrusken forsvinder med tiden helt og knoglerne i leddet fortykkes og udvikler gevækster. Ledbåndene og ledkapslerne bliver tykkere, og muskler og sener svækkes. Ved slidgigt, der kan ramme alle led, men som oftes rammer nakke-, ryg-, hånd-, fod-, hofte- eller knæled, er ledbrusken nedslidt.

I Danmark anvendes der normalt smertestillende præparater til behandling af smerter. Den smertestillende effekt varierer meget fra person til person, og der kan være mange bivirkninger. Til behandling af smerter anbefaler vi at prøve akupunktur. Mange af vores patienter har oplevet ​​smerter på forskellig vis. Vores behandling er en traditionel kinesisk akupunkturbehandling, der er en omfattende behandling, som gennem organer, nerver, muskler vil reducere dine smerter og med tiden få smerterne til at forsvinde. Vores behandlere har en masse erfaring og gode resultater med behandling af smerter.

Ring til os på telefonnummer 43 43 50 10 og lad os hjælpe dig med behandling af dine smerter.

Med akupunktur behandler vi smerter i f.eks:
– Hovedpine / Migræne
– Nakke- og skuldersmerter
– Frossen skulder
– Rygsmerter og muskelsmerter
– Iskias
– Fodsmerter
– Ansigtssmerter
– Piskesmæld

Sportsskader er et andet af vores specialer. Vi har en stor erfaring med behandling med akupunktur imod akutte smerter