Få et sundt helbred med akupunktur .
  • Hovedgaden 55C 1.Sal / 2970 Hørsholm
  • Hovedvejen 118, 2. Sal 2-3, 2600 Glostrup

Iskias og Slidgigt

Iskias og slidgigt er vanskelige smerte,
men det kan afhjælpes med akupunktur.

Iskias er navnet på de to største nerver vi har i kroppen. De udspringer i lænden og går ned gennem baller og benene, hvor de forgrener sig til læggen og foden. I daglig tale er iskias et udtryk for smerter, der ofte går fra lænden og ballen ned i benet. Smerten ved iskias opleves ofte bag på låret, i knæhaserne og jævnligt helt ud i tæerne.

isk.png

Akupunktur er effektivt til behandling af iskiasproblemer, fordi man justere den overordnede funktion af kroppen. Det forbedre energien som er i kroppen, og forbedre kroppens forskellige funktioner.

Tilsvarende akupunkturbehandling havde også en markant effekt på slidgigt. Hvis du kun bruger narkotika og hormonbehandling af slidgigt, påvirker det kroppens systemer og skaber ubalance, og giver dermed bivirkninger, samt øge tiden for forbedring.

Slidgigt er en kronisk sygdom, der gradvist ødelægger de ramte led. Et led ramt af slidgigt bevæger sig ikke længere normalt – det bliver langsomt stivere og stivere. Samtidig bliver det slidgigt ramte led mindre stabilt og bevægelserne bliver som følge heraf uhensigtsmæssige. De ændrede bevægeforhold i leddet overbelaster leddet, og det ændrer gradvist form. Ledbrusken forsvinder med tiden helt og knoglerne i leddet fortykkes og udvikler gevækster. Ledbåndene og ledkapslerne bliver tykkere, og muskler og sener svækkes. Ved slidgigt, der kan ramme alle led, men som oftes rammer nakke-, ryg-, hånd-, fod-, hofte- eller knæled, er ledbrusken nedslidt.

I Danmark anvendes der normalt smertestillende præparater til behandling af smerter. Den smertestillende effekt varierer meget fra person til person, og der kan være mange bivirkninger. Til behandling af smerter anbefaler vi at prøve akupunktur. Mange af vores patienter har oplevet ​​smerter på forskellig vis. Vores behandling er en traditionel kinesisk akupunkturbehandling, der er en omfattende behandling, som gennem organer, nerver, muskler vil reducere dine smerter og med tiden få smerterne til at forsvinde. Vores behandlere har en masse erfaring og gode resultater med behandling af smerter.

Ring til os på telefonnummer 43 43 50 10 og lad os hjælpe dig med behandling af dine smerter.

Med akupunktur behandler vi smerter i f.eks:
– Hovedpine / Migræne
– Nakke- og skuldersmerter
– Frossen skulder
– Rygsmerter og muskelsmerter
– Iskias
– Fodsmerter
– Ansigtssmerter
– Piskesmæld

Sportsskader er et andet af vores specialer. Vi har en stor erfaring med behandling med akupunktur imod akutte smerter

Få hjælp på 4343 5010

Jeg fik konstateret uhelbredelig kræft i december 2015 og kom i livsforlængende kemobehandling. Jeg kombinerede kemobehandlingen med Qins behandlinger og stik mod alle odds har jeg siden februar 2016 været kræftfri og siden august 2016 har jeg været ude af kemobehandling. Jeg er helt overbevist om at Quins behandlinger har støttet min krop i forhold til at blive kræftfri og jeg fortsætter med hans behandlinger for at vedligeholde mit immunforsvar.

Trine

Jeg startede hos Qin i 2013, og havde kort forinden fået konstareret kræft i mine lunger som også havde bredt sig til mine bronkier. Jeg fik 27 strålebehandlingerog en masse kemo og jeg var i face 3. Dette fik Qin styr på dan han gav min krop en masse energi og styrkede mit immunforsvar. Alle mine blodprøver var fine. I 2014 fik jeg kræft i lymfen og i 2016 en tumor i hovedet. Qin har i disse år givet min krop en masse energi og styrket mit immunforsvar.

Her efter 5 år, er jeg erklæret kræftfri. Jeg går stadig til akpunktur en gang om måneden og stopper ikke. Jeg har fortalt lægerne at jeg gik til akupunktur, hvilket de syntes var godt. De kan ikke forstå at jeg har det så godt, og at jeg har fået bugt med kræften. Tak Qin du er så rar og en rigtig dygtig akupunktør.

Ann-Elizabeth

Qin har hjulpet mig igennem et tvivlsomt kræftforløb og takker ham for hans ihærdighed og venlige indsats for at få mit immunsystem så godt, at min krop sammen med pembrolizumab kunne bekæmpe min kræft i lungerne. Det er lykkes. Ingen aktivitet mere 🙂
Jeg er så glad og anbefaler Qin på det varmeste. I det hele taget en dejlig klinik, som jeg ikke vil undvære.

Anne-Grethe

Maj 2019

Jeg har fået behandling hos Akupunktur-QIN for tinitus. Efter en periode med akupunktur behandling kan jeg mærke en forandring og min tinitus er næsten forsvundet. Jeg er glad for, at har valgt at få behandling her og kan anbefale til andre som også har de samme lidelser.

Firus

11. december 2019

I min frustration og Iver for at fremskynde lindring og heling, så kontaktede jeg Qin. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt.
Ismail Kaplan

Febuar 2017

Et fantastisk sted. Jeg har ikke haft migræne efter 3 behandlinger. En nerveskade i højre knæ har de også kunne hjælpe med så jeg nu kan minske min medicin forbrug.
Der er altid en god stemning og forklaring ved spørgsmål.

Anders

November 2017

Jeg har ikke ord for hvor meget Qin’ behandling har hjulpet mig! Jeg er blevet fri for mange smerter og har derved uden tvivl fået en øget livskvalitet.
Kompetent og altid venligt personale

Michelle