Få et sundt helbred med akupunktur .
  • Hovedgaden 55C 1.Sal / 2970 Hørsholm
  • Hovedvejen 118, 2. Sal 2-3, 2600 Glostrup

Migræne 

Slip af med spændingshovedpine og din migræne

Hos Glostrup Akupunktur har vi stor erfaring i behandling af migræne og spændingshovedpine. Migræne og spændingshovedpine kan direkte påvirke kvaliteten af dit ​​arbejds- og privatliv. Lad os hjælpe dig og vi kan i løbet af 2-4 behandlinger fortælle dig om akupunktur vil få den ønskede virkning for dig.

Der kan være mange forskellige årsager til migræne eller hoved, nakke og skuldre, ryg og spændingshovedpine.

Mulige årsager til migræne:
– nervøsitet
– søvnløshed
– overdreven motion
– tungt fysisk arbejde
– ubalance i kroppens indre organer.
– stillesiddende arbejde
– brug af en computer

Akupunktur til behandling af hovedpine har været brugt i årtier og vores erfaring er at det har en betydelig effekt.

Ring til os på 4343 5010 hvis du også lider af migræne eller spændingshovedpine og vi vil i samråd med dig lave en behandlingsplan, hvor vi ved brug af akupunktur vil behandle din hovedpine og over tid få den til at forsvinde.

Få hjælp på 4343 5010

Jeg har gået til  akupunktur siden 2007. Den gang, var jeg plaget af hedeture, det er ikke længere et problem. Jeg har fortsat med at gå til akupunktur, det har hjulpet mig til at bevare energi og overskud i en stresset hverdag. Nu hvor jeg er gået på pension giver det mig velvære og energi, at jeg kommer til akupunktur. Jeg føler mig altid rigtig godt tilpas efter en behandling , det vil jeg ikke undvære.

Med venlig hilsen

Helle

Jeres akupunktur behandlinger har hjulpet mig med at genvinde større smidighed og flexibilitet i mit brækkede håndled, hvilket hjælper mig både privat og arbejdsmæssigt og som jeg er dybt taknemmelig for!

Jeg mærker tydeligt at behandlinger gør en forskel for min healings proces.

Derudover hjælper behandlinger mig med en bedre søvnkvalitet som jeg især tydeligt mærker samme dag jeg har fået behandling.

Jeg takker jer inderligt fra hjertet!

Mange hilsener

Silvana

Jeg startede behandling hos Qin i slutningen af 2011 af flere årsager, men hovedbrsagen var, at jeg igennem nogle måneder havde oplevet hårtab, jeg havde fåre store skaldede pletter i hovedbunden og der blev ved med at komme nye på trods af, at jeg fik behandling med creme og lys hos en dansk hudlæge.

Situationen var også den, at jeg på det tidspunkt havde en lille dreng på 15 måneder, der vågnede mange gange om natten og havde gjort det i mange måneder, så jeg var træt hele tiden.

Oplevelse og erfaringer
Som jeg også viste fra tidigere behandlinger hos dr Qin, så oplevede jeg allerede efter de første 3-4 behandlinger, at min krop havde det bedre og at jeg havde mere overskud. Behandlingen af de skaldede pletter i min hårbund bestod af akupunktur og piler med urter. Det gav meget hurtigt resultat. Det første jeg bemærkede var, at de nye pletter ikke blev større og der kom ikke flere. Eter ca. 8-10 behandinger begyndte håret at komme tilbage på de store pletter og håret voksede hurtigt.

Annette Bettgers

Akupunkturbehanding og brystcancer
I foråret 2013 fik jeg konstateret brystkræft. De følgende måneder skulle jeg gennem et længerevarende behandlingsforløb, først med operation og efterfølgende kemoterapi. Jeg vidste at specielt kemoterapien havde mange bivirkninger og ville være hård for min krop og mit immunsystem og var derfor ikke i tvivi om at jeg ud over konventionel behandling ville supplere med akupunktur som jeg år tilbage havde fået mod allergi.

Jeg kontaktede Qin og spurgte om han kunne hjælpe mig, sådan at jeg kunne komme nogenlunde hel igennem behandlingsforlebet og om muligt mindske bivirkninger. Det sagde han ja til og allerede inden operationen startede jeg op med de første akupunkturtehandinger. Operationen forløb fint og ca. en måned efter fik jeg min første kemoterapi. Jeg fortsatte sideløbende med akupunktur og effekten var overbevisende. Over et halvt år fik jeg 6 behandlinger med kemoterapi og havde kun ganske fa bivirkninger Jeg havde ikke på noget tidspunkt kvalme eller madlede – ingen træthed ell manglende energi – ingen infektioner og/eller feber og jeg kunne passe mit arbejde uden problemer, Jeg have en del bivirkningsmedidin liggende derhjemme, som hospitalet havde udleveret, men jeg kom aldrig til at tage en eneste pile under forløbet, da det ikke var nødvendigt. I det hele taget fk jeg et fysisk og psykisk velvære som gav mig håbet og livskraften. Jeg er dybt taknemmelig over den hjælp og ekspertise jeg har modtaget hos Dr Qin og hans personale. Sjæident har jeg mødt så megen venlighed, støtte og professionalisme. Jeg kan varmt anbefale klinkken til andre i samme situation.

Ida F. Nørregaard

Jeg havde i meget lang tid haft problemer med lænden og smerter, der strålede ned i ballen og benet. Havde prøvet fysioterapi og mange forskellige øvelser, som kun hjalp kortvarigt. Allerede efter den første behandling hos Qin var der en mærkbar forbedring og smerterne er nu efter nogle behandlinger næsten væk.

Man får en yderst professional og meget behagelig behandling af Qin, som samtidig har behandlet mig for mine søvnproblemer.

Jeg vil til alle og til hver en tid anbefale Qin og hans team.

Kirsten

Kort efter opstarten af Akupunktur klinikken i 2003 i Glostrup, startede jeg med at komme hos Qin med allergi, jeg går stadig ca. en gang om måneden for at forebygge og vedligeholde.

Som årerne er gået og der er kommet andre lidelser til, er det blevet ordnet. Jeg har varmt anbefalet Qin til mine forældre, min mor fik ”nye ben” min far fik styr på blodtrykket min mand et hold i ryggen, vores naboer samt en tante som kom helt fra Lynæs er blevet hjulpet.

Det er en meget kompetent behandling jeg/vi har fået og får, selv efter så mange år nyder jeg at komme hos Qin og hans søde medarbejdere, og vil nødigt undvære at komme der.

De får 5 stjerner ud af fem.

Merethe

Jeg begyndte at miste synet pga. af en svær leddegigt , som jeg har haft i mange år. På det venstre øje var der kun 5% syn og 20% på det højre. Jeg kunne ikke læse avis eller tegne. Jeg var bange for at blive blind. Øjenlægen kunne ikke hjælpe mig. Heldigvis kunne Akupunktur-Qin gøre det. Allerede efter den første behandling kunne jeg mærke bedring.

Nu kan jeg både læse avis, undertekster, tegne. Synet på mit venstre øje er 40% og 80% på mit højre.
Jeg er meget taknemmelig Akupunktur-Qin for hans hjælp!

Maja Lopez

Jeg blev i april 2015 opereret for tarmkræft. Der var heldigvis ingen spredning, men for en sikkerheds skyld anbefalede lægerne mig, at jeg skulle tage imod tilbuddet om efterfølgende og forebyggende kemobehandling. Det gjorde jeg så, og samtidig med kemobehandlingen gik jeg til akupunktur hos akupunktur-Qin i Hørsholm. Mange (inklusive mig selv) undrede sig over, hvor forholdsvist let jeg kom igennem kemobehandlingen. Jeg er helt sikker på, at jeg kan tilskrive det de akupunkturbehandlinger, jeg fik hos akupunktur-Qin i Hørsholm.

Efter kemobehandlingens ophør for ca 4 år siden, så har jeg fortsat med at få akupunktur hos akupunktur-Qin i Hørsholm ca. hver 5. – 6 uge for at opretholde energiniveauet og -balancen i kroppen. Jeg føler mig så godt tilpas hos akupunktur-Qin, hvor jeg oplever kompetence og nærvær.

Anne Karsbøl

Jeg henvendte mig i sommeren 2019 hos Akupunktur-Qin da jeg fik konstateret slidgigt i knæet. Jeg fik af vide af min læge at jeg burde tabe mig for at lette mine knæ. Da det var svært for mig at tabe mig og jeg hørte at akupunktur kunne forbedre forbrændingen, fik jeg en tid på klinikken i Glostrup. Jeg har modtaget behandlinger i et halvt års tid og har i den periode tabt mig 5 kilo. Mit knæ har det meget bedre og ydermere har jeg fået mere energi og overskud. Jeg kan helt sikkert anbefale Akupunktur-Qin ,De er meget kompetente og jeg bliver altid mødt med smil og professionalisme.

Heidi Seneca Persson