Når du vælger akupunkturbehandling

er det nødvendigt at vide mere om, hvordan akupunktur virkelig hjælper dig. Selvom moderne videnskab har nået nye højder, kan det stadig ikke forklare de virkelige årsager til hvordan alle sygdomme opstår og hvilken effektiv behandling der bør igangsættes. Smertestillende medicin kan lindre smerter, insulin kan sænke blodsukkeret, sovepiller kan bruges til søvnproblemer, depression kan behandles med antidepressive medicin, men er alt dette virkelig god behandling?

Akupunktur er en traditionel kinesisk metode

til behandling som opstod i traditionel kinesisk kultur (filosofi, astronomi, historie, medicin). Livet er ikke en separat enhed. Kroppens organer, muskler, knogler, nerver, celler osv. er levende og har forbindelse til naturens systemer, som tid, sted, energi, information, følelser osv. Dette tilsammen udgør helheden i dit levende system. Problemer opstår, når kroppens systemer kommer i uorden i forhold til naturens systemer, hvilket betyder, at hele systemet af informationstransmission og energiomsætningen inde i kroppen kommer i ubalance.

Ændringer i naturen (de fire årstider samt måned, dag, time)

har en vigtig indflydelse på livet på jorden, og disse ændringer har en påvirkning på naturens lov og orden. Når livet kommer ud af den naturlige lov og orden, opstår sygdommen. Akupunktur tager udgangspunkt i de forskellige energipunkter i kroppen. Den producerer energi ved transmission af oplysninger for at gennemføre ændringen af ​​funktionel status (behandling af sygdomme) ved energi udveksling.

Livet bør være naturligt, harmonisk og balanceret. Akupunktur kan gennem livet hjælpe det samlede system med at justere ubalance og forbedre livets kvalitet. Det kan skabe balance i livet, giver ro i krop og sind, ændre den forkerte idé, så kroppen producerer selvhealing og selvregulerende funktion. Når livet vende tilbage til sin naturlige tilstand er det også nemmere for kroppen at tilpasse sig forskellige omgivelser, årstider og situationer.

Hver persons medfødte fysiske livsenergi er forskellig, fordi folk er født i forskellige regioner, forskellige årstider, forskellige tidspunkter. Der er forskellige personligheder, forskellige erhverv, forskellige måder at tænke på og forskellige levemåder, der bestemmer livets veje, som alle kan påvirker og ændre livsenergien.

Den gode behandling

God behandling er ikke kun behandling af sygdom, men også at gøre folk bevidst om et harmonisk liv, harmonisk familie, harmonisk samfund samt udøvelse af et godt og realiseret liv.

Vi kan udvikle en passende behandlingsplan ved hjælp af akupunktur og forebyggelse ved udarbejdelse af et sundhedsprogram.

Jeg tror, ​​akupunktur vil bringe dig gennem livet på en ny og positiv måde.
Akupunktur-Qin

Læs her mere om Akupunktur:

Akupunktur er kunsten og videnskaben om at forbedre livet.
Udviklingen af ​​liv på forskellige niveauer, gennem forskellige veje giver forskellige resultater.

Optimering kan ændre liv, kan folk være mere sunde, klogere, stærk.


Akupunktur er at optimere liv og formålet er at gøre kroppens forskellige systemer mere harmoniske. Akupunktur kan hjælpe kroppen med behandling af en lidelse. (omstrukturering af organer)

Upgrade organer, nerver, muskler, knogler, celler, lymfe funktion af systemet, således at hvert system bedre kan arbejde sammen.

Opgraderinger og optimeret livsstil, der bedre kan tilpasse sig til en bred vifte af ændringer, såsom miljø, klima, emotion management, sociale relationer. Opgraderingssystem kan optimeres til at forbedre livet for immunsystemet og deres egen energi, forebyggelse af fundne sygdomme.

Folk med sunde spisevaner spørger ofte, hvorfor de bliver syge? Selvom de er meget opmærksomme på deres kost- og sportvaner. Men kost eller motion, er blot en del af livet.


Et sundt helbred kommer fra en afbalanceret og harmonisk naturlig indre rytme, som hjælpe os til at overvinde en række interne og eksterne ændringer.

Når denne naturlige rytme kommer i ubalance, eller er blevet forstyrret af alle mulige problemer og sygdomme. Alle handlinger i vores dagligdag har en indvirkning – enhver tanke og enhver holdningen. For at holde balance, den kroppens naturlige rytmer plejes båden den fysiske og psykisk. Det hjælper med til at holde sygdomme væk.

1. Justering og behandling (Hvorfor)
Negativ tankegang og negative følelser fører til ubalancer i kroppen.
Det oplever du ved at være dårlig og have en følese af, angst, depression, frygt, vrede , jalousi , grådighed , chauvinisme.

2. Rense (Hvordan)
Kroppen har en medfødt evne til at tilpasse sig og en selvhelbredende evne, men for at udnytte denne evne skal koppen være i en harmonisk tilstand. Akupunktur kan hjælpe kroppen til at forbedre denne tilstand, og starte kroppens funktioner så immunforsvaret får de bedste betingelser og kroppen kan udskille toksiner.

3. Selvjustering
Kroppen er et komplet system, akupunktur hjælper krop og sind til at justere kroppens komplekse system.

4. hvile (Ændre livsstil)
Formålet med hvile er ikke bare at slappe af, men at stoppe de gamle vaner og tankemønstre. Du får mulighed for at reflektere over sig selv. Gennem refleksion og forandring skabe du nye ideer og livsstile, der skaber et nyt liv.

Kom i gang med denne proces, så du kan komme i gang med det nye liv.

Sammenhængen mellem rygsøjlen og helbredet
Da rygsøjlen har stor betydning for helbredet som helhed, har vi specialiseret sig i behandlingen af diverse sygdomme ved at tage udgangspunkt i denne.

Når leddene går fra hinanden, som f.eks. ved skæve halshvirvler og diskusprolaps, kan det medføre hovedpine, migræne, svimmelhed m.m. Det skyldes, at der opstår et pres på nerver og blodårer, så hverken nerverne, blodcirkulationen eller medianerne fungerer optimalt. Dette kan resultere i iltmangel i hjernen og derved øges risikoen for depression, stress, søvnløshed, tinnitus, synsbesvær m.m.

Via hvirvlerne i den øverste del af ryggen kan man behandle hjerte-, lunge- og mavesygdomme. Folk med diabetes eller for højt blodtryk har ofte ømme punkter i den øverste del af ryggen. Behandlingen af dette område kan derfor forbedre deres tilstand betydeligt.

Har man problemer i den nederste del af ryggen kan man risikere at få ryg- og iskiassmerter, diskusprolaps, samt ben- og knæproblemer. Problemer i fødderne kan ligeledes være forårsaget af rygproblemer. Udover at kunne behandle disse lidelser, gennem den nederste del af ryggen, kan vi også behandle gynækologiske problemer såsom menstruationsproblemer, endometriose, inkontinens, vandladningsbesvær samt problemer med at komme af med afføringen.

Den kinesiske filosof Zhuangzi sagde:

The nature has its own great beauty and speaks nothing;
The four seasons have their clear-marked regularity and utter nothing;
Everything has its principle of growth and expounds nothing.