Få et sundt helbred med akupunktur .
  • Hovedgaden 55C 1.Sal / 2970 Hørsholm
  • Hovedvejen 118, 2. Sal 2-3, 2600 Glostrup

Om akupunktur

Når du vælger akupunkturbehandling, er det nødvendigt at vide mere om, hvordan akupunktur virkelig hjælper dig.

Akupunktur er en traditionel kinesisk metode til behandling som opstod i traditionel kinesisk kultur (filosofi, astronomi, geografi, medicin). Livet er ikke en separat enhed, kroppens organer, muskler, knogler, nerver, celler osv. er levende. Spørgsmål om tid, sted, energi, information, følelser, bevidsthed, ånd, etc. Dette udgør helheden i dit levende system.

Problemer opstår, når kroppen producerer en uorden og ubalance, hvilket betyder, at hele systemet af informationstransmission og energiomsætningen, kommer i ubalance.

Selvom moderne videnskab har nået nye højder kan det stadig ikke forklare de virkelige årsager til hvordan alle sygdomme opstår og hvilken effektiv behandling der bør igangsættes. Smertestillende medicin kan lindre smerter, sænke blodtrykket, insulin kan sænke blodsukkeret, medicin kan også kan hjælpe med sovepiller til at sove, depression kan behandles med antidepressiva, som er videnskabeligt bevist. Men er alt dette virkelig god behandling?

Livet er naturligt, holistisk, harmonisk, afbalanceret, og bør ikke være konfronterende. Akupunktur kan gennem livet hjælpe det samlede system med at justere og forbedre livet. Det kan skabe balance i livet, slappe anspændt stemning, ændre den forkerte idé, så kroppen producerer selvhealing og selvregulerende funktion. Når livet vende tilbage til sin naturlige tilstand, at sygdommen ikke kan helbredes, og kan gøre kroppen hurtigt at tilpasse sig forskellige steder, forskellige tidspunkter, forskellige stater.

God terapi kan ikke kun opholde sig i behandling af sygdom, men at gøre at folk har et harmonisk liv, harmonisk familie, harmonisk samfund, udøvelse af perfektion og realiseret liv.

Den kinesiske filosof Zhuangzi sagde:
The nature has its own great beauty and speaks nothing;
The four seasons have their clear-marked 
regularity and utter nothing;
Everything has its principle of growth and expounds nothing.

Ændringer i naturen (de fire årstider samt måned, dag, time) har en vigtig indflydelse på livet på jorden og disse ændringer har en naturlig lov og orden. Når livet kommer ud af den naturlige lov og orden, opstår sygdommen. Akupunktur tager udgangspunkt i de forskellige energipunkter i kroppen, den producerer energi ved transmission af oplysninger for at gennemføre ændringen af ​​funktionel status (behandling af sygdomme) ved energi udveksling.

Hver persons medfødte fysiske livsenergi er forskellig, fordi folk er født i forskellige regioner, forskellige årstider, forskellige tidspunkter. Der er forskellige personligheder, forskellige erhverv, forskellige begreber at tænke og levevis, der bestemmer væksten af ​​livets baner og udviklings- og livsenergi ændringer.

Vi kan udvikle en passende behandlingsplan ved hjælp af akupunktur og forebyggelse ved udarbejdelse af et sundhedsprogram.

Jeg tror, ​​akupunktur vil bringe dig gennem livet på en ny og positiv måde.

Sammenhængen mellem rygsøjlen og helbredet af Qin

Spine Chart

Da rygsøjlen har stor betydning for helbredet som helhed, har Glostrup Akupunktur specialiseret sig i behandlingen af diverse sygdomme ved at tage udgangspunkt i denne.

Når leddene går fra hinanden, som f.eks. ved skæve halshvirvler og diskusprolaps, kan det medføre hovedpine, migræne, svimmelhed m.m. Det skyldes, at der opstår et pres på nerver og blodårer, så hverken nerverne, blodcirkulationen eller medianerne fungerer optimalt. Dette kan resultere i iltmangel i hjernen og derved øges risikoen for depression, stress, søvnløshed, tinnitus, synsbesvær m.m.

Via hvirvlerne i den øverste del af ryggen kan man behandle hjerte-, lunge- og mavesygdomme. Folk med diabetes eller for højt blodtryk har ofte ømme punkter i den øverste del af ryggen. Behandlingen af dette område kan derfor forbedre deres tilstand betydeligt.

Har man problemer i den nederste del af ryggen kan man risikere at få ryg- og iskiassmerter, diskusprolaps, samt ben- og knæproblemer. Problemer i fødderne kan ligeledes være forårsaget af rygproblemer. Udover at kunne behandle disse lidelser, gennem den nederste del af ryggen, kan vi også behandle gynækologiske problemer såsom menstruationsproblemer, endometriose, inkontinens, vandladningsbesvær samt problemer med at komme af med afføringen.