Få et sundt helbred med akupunktur .
  • Hovedgaden 55C 1.Sal / 2970 Hørsholm
  • Hovedvejen 118, 2. Sal 2-3, 2600 Glostrup

Om akupunktur

Når du vælger akupunkturbehandling, er det nødvendigt at vide mere om, hvordan akupunktur virkelig hjælper dig.

Selvom moderne videnskab har nået nye højder, kan det stadig ikke forklare de virkelige årsager til hvordan alle sygdomme opstår og hvilken effektiv behandling der bør igangsættes. Smertestillende medicin kan lindre smerter, insulin kan sænke blodsukkeret, sovepiller kan bruges til søvnproblemer, depression kan behandles med antidepressive medicin, men er alt dette virkelig god behandling?

Akupunktur er en traditionel kinesisk metode til behandling som opstod i traditionel kinesisk kultur (filosofi, astronomi, historie, medicin). Livet er ikke en separat enhed. Kroppens organer, muskler, knogler, nerver, celler osv. er levende og har forbindelse til naturens systemer, som tid, sted, energi, information, følelser osv. Dette tilsammen udgør helheden i dit levende system. Problemer opstår, når kroppens systemer kommer i uorden i forhold til naturens systemer, hvilket betyder, at hele systemet af informationstransmission og energiomsætningen inde i kroppen kommer i ubalance.

Den kinesiske filosof Zhuangzi sagde:
The nature has its own great beauty and speaks nothing;
The four seasons have their clear-marked regularity and utter nothing;
Everything has its principle of growth and expounds nothing.

Ændringer i naturen (de fire årstider samt måned, dag, time) har en vigtig indflydelse på livet på jorden, og disse ændringer har en påvirkning på naturens lov og orden. Når livet kommer ud af den naturlige lov og orden, opstår sygdommen. Akupunktur tager udgangspunkt i de forskellige energipunkter i kroppen. Den producerer energi ved transmission af oplysninger for at gennemføre ændringen af ​​funktionel status (behandling af sygdomme) ved energi udveksling.

Livet bør være naturligt, harmonisk og balanceret. Akupunktur kan gennem livet hjælpe det samlede system med at justere ubalance og forbedre livets kvalitet. Det kan skabe balance i livet, giver ro i krop og sind, ændre den forkerte idé, så kroppen producerer selvhealing og selvregulerende funktion. Når livet vende tilbage til sin naturlige tilstand er det også nemmere for kroppen at tilpasse sig forskellige omgivelser, årstider og situationer.

Hver persons medfødte fysiske livsenergi er forskellig, fordi folk er født i forskellige regioner, forskellige årstider, forskellige tidspunkter. Der er forskellige personligheder, forskellige erhverv, forskellige måder at tænke på og forskellige levemåder, der bestemmer livets veje, som alle kan påvirker og ændre livsenergien.

God terapi er ikke kun behandling af sygdom, men også at gøre folk bevidst om et harmonisk liv, harmonisk familie, harmonisk samfund samt udøvelse af et godt og realiseret liv.

Vi kan udvikle en passende behandlingsplan ved hjælp af akupunktur og forebyggelse ved udarbejdelse af et sundhedsprogram.

Jeg tror, ​​akupunktur vil bringe dig gennem livet på en ny og positiv måde.