Få et sundt helbred med akupunktur .
  • Hovedgaden 55C 1.Sal / 2970 Hørsholm
  • Hovedvejen 118, 2. Sal 2-3, 2600 Glostrup

Efter kræftbehandling

Efter en kræftbehandling …

Akupunktur kan lindre den hårde kemoterapi og de symptomer strålebehandling giver 

Medicin- og behandlinger af kræft er her, i vesten rigtig gode, men kemoterapi, strålebehandling, kirurgi, og fysiske symptomer under genopretning giver typiske en række bivirkninger. Her kan Akupunktur hjælpe dig til  lindring.

Når du får kemoterapi eller stråler, giver det oftes kvalme, opkastning, diarré, ondt i halsen, forstoppelse, hedeture, søvnløshed og andet ubehag. Akupunktur kan i mange tilfælde lindre disse bivirkninger, eller ligefrem hæmme disse. Når du får Akupunktur, påvirker det også posetiv hvis du lider af dårlig blodcirkulation, ledsmerter eller hud eksem.

Akupunktur kan ikke helbrede kræft, men kan være med til at forkorte behandlingstiden tiden efter en kræftbehandling

Når du som kirurgisk patient har bivirkninger
Når kræftpatienter bliver opereret opstår der altid nogle følgevirkninger. Her vil Akupunktur også være til hjælp, for akupunktur er med til at fremme sårheling og lindre muskelspændinger f.eks efter en brystkræft-operation (mastektomi). Selvom Akupunktur har mange positive virkninger i denne situation, er det stadig vigtig at du følger din læges anvisninger, for hvordan du skal tage din medicin.

can.jpg


Dine behov
Vi ligger meget vægt på at vi forstår den enkelte patients sygehistorie, sygdomsudvikling og situatio, så den erfarne  akupunktør kan tilpasse akupunkturen bedst mulig

Vi ved at mange, efter en kræftbehandling kan være angste eller bange for at komme igang med akupunktur. Derfor tilpasser vi også behandlingen og starter blidt, så du undgår unødig spændinger.

Du er meget velkommen til at kontakte os, og få en snak om hvad vi kan høre for dig, hvis du har været igennem en kræftbehandling eller en kræftoperation.

Få hjælp på 4343 5010

Jeg fik konstateret uhelbredelig kræft i december 2015 og kom i livsforlængende kemobehandling. Jeg kombinerede kemobehandlingen med Qins behandlinger og stik mod alle odds har jeg siden februar 2016 været kræftfri og siden august 2016 har jeg været ude af kemobehandling. Jeg er helt overbevist om at Quins behandlinger har støttet min krop i forhold til at blive kræftfri og jeg fortsætter med hans behandlinger for at vedligeholde mit immunforsvar.

Trine

Jeg startede hos Qin i 2013, og havde kort forinden fået konstareret kræft i mine lunger som også havde bredt sig til mine bronkier. Jeg fik 27 strålebehandlingerog en masse kemo og jeg var i face 3. Dette fik Qin styr på dan han gav min krop en masse energi og styrkede mit immunforsvar. Alle mine blodprøver var fine. I 2014 fik jeg kræft i lymfen og i 2016 en tumor i hovedet. Qin har i disse år givet min krop en masse energi og styrket mit immunforsvar.

Her efter 5 år, er jeg erklæret kræftfri. Jeg går stadig til akpunktur en gang om måneden og stopper ikke. Jeg har fortalt lægerne at jeg gik til akupunktur, hvilket de syntes var godt. De kan ikke forstå at jeg har det så godt, og at jeg har fået bugt med kræften. Tak Qin du er så rar og en rigtig dygtig akupunktør.

Ann-Elizabeth

Qin har hjulpet mig igennem et tvivlsomt kræftforløb og takker ham for hans ihærdighed og venlige indsats for at få mit immunsystem så godt, at min krop sammen med pembrolizumab kunne bekæmpe min kræft i lungerne. Det er lykkes. Ingen aktivitet mere 🙂
Jeg er så glad og anbefaler Qin på det varmeste. I det hele taget en dejlig klinik, som jeg ikke vil undvære.

Anne-Grethe

Maj 2019

Jeg har fået behandling hos Akupunktur-QIN for tinitus. Efter en periode med akupunktur behandling kan jeg mærke en forandring og min tinitus er næsten forsvundet. Jeg er glad for, at har valgt at få behandling her og kan anbefale til andre som også har de samme lidelser.

Firus

11. december 2019

I min frustration og Iver for at fremskynde lindring og heling, så kontaktede jeg Qin. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt.
Ismail Kaplan

Febuar 2017

Et fantastisk sted. Jeg har ikke haft migræne efter 3 behandlinger. En nerveskade i højre knæ har de også kunne hjælpe med så jeg nu kan minske min medicin forbrug.
Der er altid en god stemning og forklaring ved spørgsmål.

Anders

November 2017

Jeg har ikke ord for hvor meget Qin’ behandling har hjulpet mig! Jeg er blevet fri for mange smerter og har derved uden tvivl fået en øget livskvalitet.
Kompetent og altid venligt personale

Michelle