Uregelmæssig menstruation

Menstruation er en fælles kvindelig menstruationscyklus abnormiteter, manifesteret tidlig menstruation, forsinket menstruation, menstruation flow, dysmenoré. Mange kvinder bruger medicin til at øge østrogen niveauer til at justere den periode, i virkeligheden, hvis langsigtede hormon afhængig af udenlandsk bistand, sågør deres egne hormoner er berørt, vil kroppens selvhealing og selvjustering funktionen ikke fungerer godt.

Kinesisk medicin mener, at den menneskelige krop er et helt kompleks system. Når et symptom opstår, når funktionen på vegne af hele systemet problemer og ubalancer. Det er på grund af kroppens energi og menstruationscyklus der er et problem, der påvirker kvindelige fysiologiske funktioner. Dårligt humør, spænding og angst er også en væsentlig årsag til uregelmæssig menstruation.

Akupunktur menstruation havde en signifikant effekt, fordi den samlede behandling af akupunktur behandling for fysisk og psykisk. Vi anbefaler, at du også til alles forskellige kost og livsstil.

Ring til os på telefonnummer 43 43 50 10 og lad os hjælpe dig med at af med dine mensturationssmerter

BOOK DIN TID NU

BESTIL AKUPUNKTUR HER
SE ANDRE SPECIALER