Få et sundt helbred med akupunktur .
  • Hovedgaden 55C 1.Sal / 2970 Hørsholm
  • Hovedvejen 118, 2. Sal 2-3, 2600 Glostrup

Sygdomme

Forklaringen om sygdomme

Folk med sunde spisevaner spørger ofte, hvorfor de bliver syge? Selvom de er meget opmærksomme på deres kost- og sportvaner. Men kost eller motion, er blot en del af livet.

Et sundt helbred kommer fra en afbalanceret og harmonisk naturlig indre rytme, som hjælpe os til at overvinde en række interne og eksterne ændringer.

Når denne naturlige rytme kommer i ubalance, eller er blevet forstyrret af alle mulige problemer og sygdomme. Alle handlinger i vores dagligdag har en indvirkning – enhver tanke og enhver holdningen. For at holde balance, den kroppens naturlige rytmer plejes båden den fysiske og psykisk. Det hjælper med til at holde sygdomme væk.

1. Justering og behandling (Hvorfor)

Negativ tankegang og negative følelser fører til ubalancer i kroppen.
Det oplever du ved at være dårlig og have en følese af, angst, depression, frygt, vrede , jalousi , grådighed , chauvinisme.

2. Rense (Hvordan)
Kroppen har en medfødt evne til at tilpasse sig og en selvhelbredende evne, men for at udnytte denne evne skal koppen være i en harmonisk tilstand. Akupunktur kan hjælpe kroppen til at forbedre denne tilstand, og starte kroppens funktioner så immunforsvaret får de bedste betingelser og kroppen kan udskille toksiner.

3. Selvjustering
Kroppen er et komplet system, akupunktur hjælper krop og sind til at justere kroppens komplekse system.

4. hvile (Ændre livsstil)
Formålet med hvile er ikke bare at slappe af, men at stoppe de gamle vaner og tankemønstre. Du får mulighed for at reflektere over sig selv. Gennem refleksion og forandring skabe du nye ideer og livsstile, der skaber et nyt liv.

Kom i gang med denne proces, så du kan komme i gang med det nye liv.

Ring til os på telefonnummer 43 43 50 10

Få hjælp på 4343 5010

Jeg havde i meget lang tid haft problemer med lænden og smerter, der strålede ned i ballen og benet. Havde prøvet fysioterapi og mange forskellige øvelser, som kun hjalp kortvarigt. Allerede efter den første behandling hos Qin var der en mærkbar forbedring og smerterne er nu efter nogle behandlinger næsten væk.

Man får en yderst professional og meget behagelig behandling af Qin, som samtidig har behandlet mig for mine søvnproblemer.

Jeg vil til alle og til hver en tid anbefale Qin og hans team.

Kirsten

Kort efter opstarten af Akupunktur klinikken i 2003 i Glostrup, startede jeg med at komme hos Qin med allergi, jeg går stadig ca. en gang om måneden for at forebygge og vedligeholde.

Som årerne er gået og der er kommet andre lidelser til, er det blevet ordnet. Jeg har varmt anbefalet Qin til mine forældre, min mor fik ”nye ben” min far fik styr på blodtrykket min mand et hold i ryggen, vores naboer samt en tante som kom helt fra Lynæs er blevet hjulpet.

Det er en meget kompetent behandling jeg/vi har fået og får, selv efter så mange år nyder jeg at komme hos Qin og hans søde medarbejdere, og vil nødigt undvære at komme der.

De får 5 stjerner ud af fem.

Hilsen Merethe

Jeg begyndte at miste synet pga. af en svær leddegigt , som jeg har haft i mange år. På det venstre øje var der kun 5% syn og 20% på det højre. Jeg kunne ikke læse avis eller tegne. Jeg var bange for at blive blind. Øjenlægen kunne ikke hjælpe mig. Heldigvis kunne Akupunktur-Qin gøre det. Allerede efter den første behandling kunne jeg mærke bedring.

Nu kan jeg både læse avis, undertekster, tegne. Synet på mit venstre øje er 40% og 80% på mit højre.
Jeg er meget taknemmelig Akupunktur-Qin for hans hjælp!

Maja Lopez

Jeg blev i april 2015 opereret for tarmkræft. Der var heldigvis ingen spredning, men for en sikkerheds skyld anbefalede lægerne mig, at jeg skulle tage imod tilbuddet om efterfølgende og forebyggende kemobehandling. Det gjorde jeg så, og samtidig med kemobehandlingen gik jeg til akupunktur hos akupunktur-Qin i Hørsholm. Mange (inklusive mig selv) undrede sig over, hvor forholdsvist let jeg kom igennem kemobehandlingen. Jeg er helt sikker på, at jeg kan tilskrive det de akupunkturbehandlinger, jeg fik hos akupunktur-Qin i Hørsholm.

Efter kemobehandlingens ophør for ca 4 år siden, så har jeg fortsat med at få akupunktur hos akupunktur-Qin i Hørsholm ca. hver 5. – 6 uge for at opretholde energiniveauet og -balancen i kroppen. Jeg føler mig så godt tilpas hos akupunktur-Qin, hvor jeg oplever kompetence og nærvær.

Anne Karsbøl

Jeg henvendte mig i sommeren 2019 hos Akupunktur-Qin da jeg fik konstateret slidgigt i knæet. Jeg fik af vide af min læge at jeg burde tabe mig for at lette mine knæ. Da det var svært for mig at tabe mig og jeg hørte at akupunktur kunne forbedre forbrændingen, fik jeg en tid på klinikken i Glostrup. Jeg har modtaget behandlinger i et halvt års tid og har i den periode tabt mig 5 kilo. Mit knæ har det meget bedre og ydermere har jeg fået mere energi og overskud. Jeg kan helt sikkert anbefale Akupunktur-Qin ,De er meget kompetente og jeg bliver altid mødt med smil og professionalisme.

Heidi Seneca Persson

Jeg fik konstateret uhelbredelig kræft i december 2015 og kom i livsforlængende kemobehandling. Jeg kombinerede kemobehandlingen med Akupunktur-Qins behandlinger og stik mod alle odds har jeg siden februar 2016 været kræftfri og siden august 2016 har jeg været ude af kemobehandling. Jeg er helt overbevist om at Akupunktur-Qins behandlinger har støttet min krop i forhold til at blive kræftfri og jeg fortsætter med hans behandlinger for at vedligeholde mit immunforsvar.

Trine

Jeg startede hos Akupunktur-Qin i 2013, og havde kort forinden fået konstareret kræft i mine lunger som også havde bredt sig til mine bronkier. Jeg fik 27 strålebehandlingerog en masse kemo og jeg var i face 3. Dette fik Akupunktur-Qin styr på da han gav min krop en masse energi og styrkede mit immunforsvar. Alle mine blodprøver var fine. I 2014 fik jeg kræft i lymfen og i 2016 en tumor i hovedet. AkupunkturQin har i disse år givet min krop en masse energi og styrket mit immunforsvar.

Her efter 5 år, er jeg erklæret kræftfri. Jeg går stadig til akpunktur en gang om måneden og stopper ikke. Jeg har fortalt lægerne at jeg gik til akupunktur, hvilket de syntes var godt. De kan ikke forstå at jeg har det så godt, og at jeg har fået bugt med kræften. Tak AkupunkturQin du er så rar og en rigtig dygtig akupunktør.

Ann-Elizabeth

Akupunktur-Qin har hjulpet mig igennem et tvivlsomt kræftforløb og takker ham for hans ihærdighed og venlige indsats for at få mit immunsystem så godt, at min krop sammen med pembrolizumab kunne bekæmpe min kræft i lungerne. Det er lykkes. Ingen aktivitet mere 🙂
Jeg er så glad og anbefaler AkupunkturQin på det varmeste. I det hele taget en dejlig klinik, som jeg ikke vil undvære.

 

Anne-Grethe

Maj 2019

Jeg har fået behandling hos Akupunktur-QIN for tinitus. Efter en periode med akupunktur behandling kan jeg mærke en forandring og min tinitus er næsten forsvundet. Jeg er glad for, at har valgt at få behandling her og kan anbefale til andre som også har de samme lidelser.

Firus