Få et sundt helbred med akupunktur .
  • Hovedgaden 55C 1.Sal / 2970 Hørsholm
  • Hovedvejen 118, 2. Sal 2-3, 2600 Glostrup

Sygdomme

Forklaringen om sygdomme

Folk med sunde spisevaner spørger ofte, hvorfor de bliver syge? Selvom de er meget opmærksomme på deres kost- og sportvaner. Men kost eller motion, er blot en del af livet.

Et sundt helbred kommer fra en afbalanceret og harmonisk naturlig indre rytme, som hjælpe os til at overvinde en række interne og eksterne ændringer.

heal.jpg

Når denne naturlige rytme kommer i ubalance, eller er blevet forstyrret af alle mulige problemer og sygdomme. Alle handlinger i vores dagligdag har en indvirkning – enhver tanke og enhver holdningen. For at holde balance, den kroppens naturlige rytmer plejes båden den fysiske og psykisk. Det hjælper med til at holde sygdomme væk.

1. Justering og behandling (Hvorfor)

Negativ tankegang og negative følelser fører til ubalancer i kroppen.
Det oplever du ved at være dårlig og have en følese af, angst, depression, frygt, vrede , jalousi , grådighed , chauvinisme.

2. Rense (Hvordan)
Kroppen har en medfødt evne til at tilpasse sig og en selvhelbredende evne, men for at udnytte denne evne skal koppen være i en harmonisk tilstand. Akupunktur kan hjælpe kroppen til at forbedre denne tilstand, og starte kroppens funktioner så immunforsvaret får de bedste betingelser og kroppen kan udskille toksiner.

3. Selvjustering
Kroppen er et komplet system, akupunktur hjælper krop og sind til at justere kroppens komplekse system.

4. hvile (Ændre livsstil)
Formålet med hvile er ikke bare at slappe af, men at stoppe de gamle vaner og tankemønstre. Du får mulighed for at reflektere over sig selv. Gennem refleksion og forandring skabe du nye ideer og livsstile, der skaber et nyt liv.

Kom i gang med denne proces, så du kan komme i gang med det nye liv.

Ring til os på telefonnummer 43 43 50 10

Få hjælp på 4343 5010

Jeg fik konstateret uhelbredelig kræft i december 2015 og kom i livsforlængende kemobehandling. Jeg kombinerede kemobehandlingen med Qins behandlinger og stik mod alle odds har jeg siden februar 2016 været kræftfri og siden august 2016 har jeg været ude af kemobehandling. Jeg er helt overbevist om at Quins behandlinger har støttet min krop i forhold til at blive kræftfri og jeg fortsætter med hans behandlinger for at vedligeholde mit immunforsvar.

Trine

Jeg startede hos Qin i 2013, og havde kort forinden fået konstareret kræft i mine lunger som også havde bredt sig til mine bronkier. Jeg fik 27 strålebehandlingerog en masse kemo og jeg var i face 3. Dette fik Qin styr på dan han gav min krop en masse energi og styrkede mit immunforsvar. Alle mine blodprøver var fine. I 2014 fik jeg kræft i lymfen og i 2016 en tumor i hovedet. Qin har i disse år givet min krop en masse energi og styrket mit immunforsvar.

Her efter 5 år, er jeg erklæret kræftfri. Jeg går stadig til akpunktur en gang om måneden og stopper ikke. Jeg har fortalt lægerne at jeg gik til akupunktur, hvilket de syntes var godt. De kan ikke forstå at jeg har det så godt, og at jeg har fået bugt med kræften. Tak Qin du er så rar og en rigtig dygtig akupunktør.

Ann-Elizabeth

Qin har hjulpet mig igennem et tvivlsomt kræftforløb og takker ham for hans ihærdighed og venlige indsats for at få mit immunsystem så godt, at min krop sammen med pembrolizumab kunne bekæmpe min kræft i lungerne. Det er lykkes. Ingen aktivitet mere 🙂
Jeg er så glad og anbefaler Qin på det varmeste. I det hele taget en dejlig klinik, som jeg ikke vil undvære.

Anne-Grethe

Maj 2019

Jeg har fået behandling hos Akupunktur-QIN for tinitus. Efter en periode med akupunktur behandling kan jeg mærke en forandring og min tinitus er næsten forsvundet. Jeg er glad for, at har valgt at få behandling her og kan anbefale til andre som også har de samme lidelser.

Firus

11. december 2019

I min frustration og Iver for at fremskynde lindring og heling, så kontaktede jeg Qin. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt.
Ismail Kaplan

Febuar 2017

Et fantastisk sted. Jeg har ikke haft migræne efter 3 behandlinger. En nerveskade i højre knæ har de også kunne hjælpe med så jeg nu kan minske min medicin forbrug.
Der er altid en god stemning og forklaring ved spørgsmål.

Anders

November 2017

Jeg har ikke ord for hvor meget Qin’ behandling har hjulpet mig! Jeg er blevet fri for mange smerter og har derved uden tvivl fået en øget livskvalitet.
Kompetent og altid venligt personale

Michelle