Få et sundt helbred med akupunktur .
  • Hovedgaden 55C 1.Sal / 2970 Hørsholm
  • Hovedvejen 118, 2. Sal 2-3, 2600 Glostrup

Rygsøjlen og helbredet


Sammenhængen mellem rygsøjlen og helbredet

Da rygsøjlen har stor betydning for helbredet som helhed, har vi specialiseret sig i behandlingen af diverse sygdomme ved at tage udgangspunkt i denne.

Når leddene går fra hinanden, som f.eks. ved skæve halshvirvler og diskusprolaps, kan det medføre hovedpine, migræne, svimmelhed m.m. Det skyldes, at der opstår et pres på nerver og blodårer, så hverken nerverne, blodcirkulationen eller medianerne fungerer optimalt. Dette kan resultere i iltmangel i hjernen og derved øges risikoen for depression, stress, søvnløshed, tinnitus, synsbesvær m.m.

Via hvirvlerne i den øverste del af ryggen kan man behandle hjerte-, lunge- og mavesygdomme. Folk med diabetes eller for højt blodtryk har ofte ømme punkter i den øverste del af ryggen. Behandlingen af dette område kan derfor forbedre deres tilstand betydeligt.

Har man problemer i den nederste del af ryggen kan man risikere at få ryg- og iskiassmerter, diskusprolaps, samt ben- og knæproblemer. Problemer i fødderne kan ligeledes være forårsaget af rygproblemer. Udover at kunne behandle disse lidelser, gennem den nederste del af ryggen, kan vi også behandle gynækologiske problemer såsom menstruationsproblemer, endometriose, inkontinens, vandladningsbesvær samt problemer med at komme af med afføringen.